fredag 21 februari 2014

Stycka lamm - ta tillvara alla delar

Snart dags att stycka och ta vara på ett helt lamm!

Lotta Bruse kommer att visa hur hon brukar stycka och ta vara på ett helt lamm. Vi pratar och diskuterar olika sätt att stycka, förpacka och hur man kan laga till varje del. Fråga och bidra med dina tips!

Vi vill gärna att varje deltagare tar fram ett (eller två) favoritrecept för får & lamm, mejlar det till britt@varekulla.se eller tar med till träffen så skannar vi det. Inget tvång men det är roligt att få nya idéer! Vi plockar ihop en liten receptsamling som alla får del av för att inspirera till nya rätter.

Enkelt fika till självkostnadspris.
Föranmälan.

När: 26 februari kl 18:00
Var: Mariannelunds Maskin och Rep:s verkstad, Norra gatan 4, Mariannelund

Ha det bra, vi ses den 26:e!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar